muddeiumumi 

kapat
  1. eski dilde savcı.
    #1743540 (larker, 09.06.2007 11:25)
  2. bir organıymışcasına benimsediği cep telefonuyla mesajlaşma rekortmeni halısaha maçlarının topu oyuna iyi sokan rio ferdinand'ı. konya'nın tramvaylarında aynı kulaklıktan müzik dinlemenin bir başka zevk verdiği insan. türk filmlerine önyargılı dvd koleksiyoncusu, selçuk hukuk öğrencisi genç savcı adayı. sözlükte beşinci nesil bende birinci sınıf can dostum. sen içeri geç bilgisayarı aç ben soğuk bişeyler alıp geliyorum denilesi hoşgelmiş yazar.
    #2990599 (mykalkan, 12.02.2008 01:49 ~ 01:58)
  3. uzun yıllara dayalı dostluğumuz bulunan,kafasını bozan kişilere karşı hazır cevaplık ve sivri dillilikte marifetli lakin dostlarına karşı bir o kadar tatlı dilli olan,ben olmasam lise son sınıfta devamsızlık problemi yaşayacagını düşündüğüm * savcı olmak isteyen değerli dostum.
    #3083180 (siham i kaza, 02.03.2008 13:19)

© 2008 - uludağ sözlük

muddeiumumi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. muddeiumumi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu muddeiumumi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zamansiz bebeklerin olumleri » mulkiyet hirsizliktir » ben demistim » mamma mia » protest sanayici » 300 filminden asiri etkilenen insan » uludag sozluk un seviye zaman grafigi » alice s adventures in wonderland » like an angel » kimseye guvenememek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci