mucukssssss 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. mucu

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» seni seviyorum diyene verilen sacma cevaplar » celia 18 istanbul » kapali alanda sigara icenler » cop adam » egemenlik kayitsiz sartsiz milletindir » pisa » grand theft auto 4 » yoneylem » ford gt » fethullah gulen » hod » moderator yalayicisi » ask dersi » kiefer sutherland » inverter » esli ihalede ona girenin silinmesi » wladimir klitschko » akciger kanseri » strange wilderness » yurek solda atar » fenerbahce ulker turk telekom final serisi » donkisotun aksami » ozlenen menzil » bi siktir git dedirten dinci zirvalari » sozlukle ilgisiz istekler » ahmet turk » he was a quiet man » cizmeyi giydirmesinler » icini dokememek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa