mucu 

kapat
  1. bicak sirti denen bol jönlü dizimize yeni katılmış çocuk, şu kavak yellerinin yamuk ağızlı fırlama tipi gibi bişey bu!kesin tutar dememe kalmadan reklamlarda gördüm elemanı "çukulata sevgilim" falan diyodu oy anasına yaa bi kaç dakka dizide oyna sonra reklam filmi sonra şak şöhretsin ulan benim bu okulu bitireceğim yok yakındır yazılıyorum bi diziye bakarsın tutar...
    #2538897 (ligoferon, 31.10.2007 03:11)

© 2008 - uludağ sözlük

mucu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mucu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mucu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» itu ye it universitesi demek » radyo sol » en ilginc evlenme teklifleri » babanin kupe takmasi » abartmatozu » kahvaltida dondurma yemek » berber vs kuafor » vajina » kara hilal » threads a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci