muck 

kapat
  1. yazı dilindeki öpücük sesi.
    *
    #46533 (sıçtırtma lamasına, 31.01.2006 03:01)
  2. (ing.) pislik,çamur,gübre.
    #404330 (monolith, 07.07.2006 15:46)
  3. yazı dilinde kullanıldığında hemen "ay bana öpücük attı, canım yaa" diye sevinilmemeliymiş. zira "pislik, geldiğin çamura dön lan" da diyor olabilir. siz bir sorun "ne demek istedin sen şimdi?" deyin, ne olur ne olmaz.
    #1444725 (ciplak turnagagasi, 23.03.2007 17:36)
  4. herkesin çıkaramadığı öpücük sesi.
    #3571306 (flyaway, 22.06.2008 22:10)
  5. yazı dilinde buna bir kaç k daha eklenirse uzun uzun öpüldüğü, çok ama çok sevdiğiniz daha bi belli olur, daha mutlu kılar sevgiliyi. * * *
    #3571315 (chucklet, 22.06.2008 22:12)

© 2008 - uludağ sözlük

muck başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. muck ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu muck nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» azuhaha » wristcutters a love story » soul » 13 ekim 2008 » mutlulugun tek yolu yoktur » ask acisi ceken erkek » carriye roxalina » hey » namarak » japonyaca » cit » fikri sonmez » aybars lebib » banyo yaptiktan sonra coken rehavet » brad bellick » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » witricity » trt nin irib le girdigi is birligi » izmir de carsaf giymek » nurettin veren » iran da kadin olmak » aydin dogan medyasinin kotu yonleri » bir kadinin en masum oldugu an » iphone 3g fiyat karsilastirmasi » minik kelebek » yemesi uzun sursun diye cay kasigi ile tatli yemek » tum acilarin sorumlusunun tanri olmasi » her issize 350 ytl maas » uludag sozluk vs eksi sozluk vs itu sozluk » osman batur » rikimaru