mucizeler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. mucizeler kursu
  2. mucizeler komedisi
  3. mucizeler bitti
  4. mucizeler dukkani
  5. mucizeler gecesi
  6. mucizeler cagi
  7. tek akorlu mucizeler
  8. savaslardaki mucizeler
  9. mucizeler zaman alir
  10. mucizeler son peygamberle bitmis

© 2008 - uludağ sözlük

mucizeler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mucizeler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mucizeler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» borsa dusunce uzulen yurdum insani » dis hekimlerinin onerdigi dis macunu » yanlis anlasilmis sarki sozleri » normal gorunume don » yatmadan once yuz firca darbesi » elfmsd » yuz 1981 » jack krauser » farkina varamamak » atilim universitesi » davul » denizli » dusty kid » ibrahim tatlises » piti » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bob woodward » beyaz show » 100 colpi di spazzola prima di andare a dormire » acliktan aglamak » sevgi dolu guzel insan » hersey ona donecek birgun » 30 kg dashakli adam » love remains the same » paris hilton » hadise acikgoz » zenginligin ayiplandigi ulkede yasamak » bilkent dogu kampus » sensodyne » eski sevgiliye mektup » sozlukte kufur edememek