mucizeler son peygamberle bitmis 

kapat
  1. inanmak için güncel mucize arayan ancak mucizelerin peygamberlere has olduğunu öğrenince söylenen küçük emrah repliğidir; ''benim hiç mucizem olmadı amca, mucizeler son peygamberle bitmiş amca''

ya da bakkaldan mucize almaya gittiğinizde;

-ahmet abi ordan iki mucize versene bana
    -valla şimdi bitti, son peygamber aldı hepsini
    -kıtlıktan mı çıkmış, napacaksa o kadar mucizeyi
    * *
    #2917003 (chacal, 30.01.2008 00:59)
  2. yanlış bir yargı olabilir, çünkü allahın bize dürüst davranma borcu yoktur kafasına göre mucize oluşturabilir, "ol" der olur.
    #2917008 (venividivici, 30.01.2008 01:00)
  3. doğrudur ancak keşfedilmemişler hala vardır. şöyle ki;
    ++
    75 Hayır, yıldızların düştükleri yere (mevkilerine) yemin ederim.

76 Eğer bilirseniz, gerçekten bu büyük bir yemindir.

56 Vakıa Suresi 75-76
    ++

bu ayetler, ''mucizeler nokta com''da, karadelikleri tanımlayan bir kuran mucizesi olarak gösterilmektedir.

bilim adamları bilgilerini ilerlettikçe, yeni kuran mucizeleri göreceğiz, ama önceden değil.**
    #3779787 (basri, 06.08.2008 18:18)

© 2008 - uludağ sözlük

mucizeler son peygamberle bitmis başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mucizeler son peygamberle bitmis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mucizeler son peygamberle bitmis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ford kuga » eternity » adelia prado » uludag sozluk moderasyonu » extramucadele » there is no place like home » sakarya caddesi nde aydinlik dergisi satan gencler » serj sarkisyan » birinci tarihini sen koyarsan ergenekon zirvesi » tren gaspeden napoli taraftarlari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games