mucize 

/ 4
kapat
  1. tatlı dilli, entryleri ile beğeni kazanan yazar. yanlız hala bir istediğimi yapmadı ya kırıldım çok pis..*
    #3650695 (buyuyunce moderator olucam, 11.07.2008 15:18)
  2. sözlügün insana kazandirdigi en güzel mucizelerden biridir. sirinmi sirin dünya tatlisi cana yakin güzel insan.
    #3683740 (Yasak Kadin, 18.07.2008 19:12)
  3. karşılıklı konuşurken ağzını yüzünü kırasım gelmeyen ender ve tatlı enternasyonalistlerden. cici hümanist, güzel barışçıl.

süper sohbeti vardır. yanaklarını sıka sıka kızartmak ister insan.
    #3754479 (Spiritus Sancti, 01.08.2008 13:48)
  4. serbestçe ortalarda dolaşan ama görülmek istendiği anda ortadan kaybolan...
    #3760540 (hermia, 02.08.2008 18:48)
/ 4
© 2008 - uludağ sözlük

mucize başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mucize ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mucize nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hayallerde yasiyor bazi ibneler » yalnizlik » afedersiniz ama tarak gibi baslik aciyorsunuz » bigron » sabri sarioglu nun kaleyi dusunmesi » ehliyetsiz araba kullanmak » turk lirasi » 27 agustos 2008 steaua bukres galatasaray maci » bir hayvanat bahcesi olarak ogrenci evi » keyfkesh a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games