mucebince amel oluna 



kapat
  1. Ahmed Sırrı Arvas'ın tarzını "hikaye tadında osmanlı tarihi" olarak açıkladığı harika kitabı. keyifle okunan, dost sohbeti kıvamında bir kitab. tavsiye ederiz.
    #931711 (çakan adam, 30.11.2006 20:21)

© 2008 - uludağ sözlük

mucebince amel oluna başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mucebince amel oluna ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mucebince amel oluna nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» wahayra » hz ibrahim » paf » ergen havuc ve maceralari » hatirla sevgili » akrabalara gitar calmak » nokia n70 » pile » alevilik bir mezhep degildir » futbol kulubu » yilanla poz veren manken » uludag sozluk vs eksi sozluk vs itu sozluk » fakir pici » casio f91w » 20 ekim 1915 galatasaray fenerbahce maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » evrim akin » uludag sozluk moderasyonu » luther » analci pornocu » yalnizca kanatlarina guven » ayyash maghanda » langaza » anadolu saglik merkezi » tevitol » zall dan beklenenler » turk yolu » everybody s gotta learn sometime » msn de aglamak » baslik entry ve nick uyumu » karin