muamelesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. babaya atm muamelesi yapmak
  2. cocuk muamelesi gormek
  3. deli muamelesi yapmak
  4. abazan muamelesi yapmak
  5. teroriste sehit muamelesi
  6. her ulkucuye fasist muamelesi yapmak
  7. kucuk cocuga sms muamelesi yapilmasi
  8. bana saksi muamelesi yapamazsiniz
  9. anitkabir e kabe muamelesi yapmak
  10. yumusak g ye ibne muamelesi yapmak

© 2008 - uludağ sözlük

muamelesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. muamelesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu muamelesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» michelle marsh » haykocepkin biz » apu nahasapeemapetilon » bir kendini begenmislik olarak din » sozluk yazarlarinin nicklerinin emoca karsiliklari » caca » vaktini namazda harcamak yerine calisan insan » izmir » kul brothers » sozlukte gay var » ankaragucluler saraba dustuler » yusuf hayaloglu » yemesi uzun sursun diye cay kasigi ile tatli yemek » zenginlerin kotu fakirlerin iyi olmasi » hikmet cetinkaya » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gecen haftanin en begenilen entryleri » upside down house » herkes ve birkac kisi » eskisehirspor taraftari » yavuz seckin » jamall » yazarlarin korkak olmasi » cenabet » rakiyla vaftiz edilen velet » bayan yoneticilerle calisan erkegin durumu » sinir bozucu sorular » ask acisi ceken erkek » fellowship » merve yi tavla » auschwitz den sonra siir yazmak barbarliktir