mu online 

kapat
  1. bir online oyun...ücretsiz serverları vardır. diablo 2 ile neredeyse aynıdır. alıştığımız bir harita kavramı yoktur. gideceğiniz yeri koordinatları ile gösterir. öyle vakit geçirmek için iyidir. ama bir wow bir ultima olamaz. free olduğu sürece oynanabilir.
    (zero95, 16.02.2006 12:00)
  2. türkiye'den yunanistana oyun içinde kullanılan setleri satarak türkiye-yunanistan arası ilişkilerin gelişmesinde rol oynayabileceğiniz oyundur.

www.thegame.gr oyunun en iyi serverlarından birinin sitesidir.

(bkz: mu)
    (Hezer, 06.08.2007 22:25)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 34 du 0245 plakali metalik gri fiat palio » sekiz yasindaki intihar bombacisi » icimdeki kufurler » hukumetin yeni memur alimi » tugba ekinci » onur oymen » sozlugu babasinin ciftligi sanan maymunlar » notlar » ciplak ayak araba kullanmak » beni yak kendini yak ama kediyi yakma » yumsak diye sakiz cignenen yildiz reklami » eski sevgiliden gelen mesaj » krematoryumu zabitanin basmasi » i can t tell you why » rikimikipiki » yaran yanlis okumalar » aselsan da calisan 3 muhendisin intihari » raman dagi » turk halkinin yuzde 60 i aptaldir » still got the blues » sozluk yazarliginin rutine binmesi » karisini satan adam » karisini internette satisa cikaran boynuzlu erkek » frida » satanic victory » kelim kemerim inek sutu emerim kel diyenin anasini » arkasi » en azindan » babalarin western film izleme sevdasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa