mt baskani 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yok baskani
  2. bop es baskani
  3. sendika baskani
  4. salaklarin baskani
  5. devlet baskani
  6. rtuk baskani
  7. dtp diyarbakir il baskani
  8. bolum baskani
  9. kursu baskani
  10. gerizekalinin baskani

© 2008 - uludağ sözlük

mt baskani başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mt baskani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mt baskani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cebit » jean amerika nin salvaridir » ville laihiala » ivana » vaktini namazda harcamak yerine calisan insan » crematory » aziz yildirim » fk vojvodina » phoenix » ben senin bana terlik atma ihtimalini sevdim » yakisikli arkadasi ile fotograf cektiren tipsiz » daniel tozser » serdar bali » iki sozluk yazarinin evlenmesi » cebe akan tukenmez kalem » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » irak sinirina tampon bolge kurulmasi » tolga evren » adini soylemeyen sevgili » bingol » kizlarin otobusteki cam kenari sevdasi » imminent » allah inanci » sapthuran » voleyi vurmak » brad bellick » izmir sozluk » mental map » yaran olaylar » oral ozer » yasamsal tespitler