msnden devam edelim * 

/ 2
kapat
  1. yeni tanışan iki organizmanın tanışıklıklarını ilerletmek amacıyla sarfettikleri söylem bütünü.

daha sonraki kategori için:
    (bkz: yatakta devam edelim)
    #114222 (speechbubble, 14.03.2006 14:19 ~ 11.11.2008 17:05)
  2. karakolda devam eder bu...
    #114230 (karga, 14.03.2006 14:23)
  3. nickiyle beni kendisi hakkında merak uyandıran yazar...
    #214952 (haznedaroğlu, 05.05.2006 22:23)
  4. şimdi 'pi' ve 'matrix' gibi filmlerin çıkması ve kendini derin ya da filozof sanan insanların saman alevi gibi parlayıp sönen hayallerinin parçası olmuş ucuz ve popüler amaçları olmayan...tanrıyla, şeytanın tavla oynadıgı kahvede şifreli cine 5 izleyen,pek akıl danışılmayacak ve kaale alınmayacak profesyonel serseri.
    #285504 (msnden devam edelim, 28.05.2006 15:26 ~ 09.07.2007 10:29)
  5. açık sözlü bir yazar.
    #285930 (secretcode, 28.05.2006 17:48)
  6. gençlik yıllarımı onunla beraber heba ettiğim yazar çok pis yazar *
    #357676 (armyy, 19.06.2006 12:20 ~ 30.07.2006 12:30)
  7. gençlik hayatında mikrop olarak anılan büyüdüğünde ise tam anlamıyla virüs olan klonlanması gereken insan tipi.
    an itibari ile nickine bi anlam veremediğim ama görünüşüyle özdeş olan yazar kişisi.
    #357709 (armyy, 19.06.2006 12:33 ~ 30.07.2006 12:29)
  8. http://www.kamazutra.be/gotowned3/ üstün yeteneklere sahip insandir.
    #361635 (LocK, 20.06.2006 19:45 ~ 27.06.2006 14:25)
  9. herkezin başından kötü bir olay geçer ve kalıcı olanlarıda vardır işte bu şahıs msnden devam edelim benim başımdan geçen vede kalıcı olan bir olaydır hayatımın 2 senesini verdiğim üniversite yıllarımı paylaştığım oda yetmezmiş gibi aynı evde kaldığım kişi kendisi farklı görünümü ve farklı beyni ile tam bir marjinellik yaratan görene işte marjinal insan budur dedirten tek hücreli 47 kromozomlu vede çok güzel insan takliti yapan an itibari ile aynı havayı solumak zorunda olduğum şahsiyet.
    #379383 (kel kör kirpi, 27.06.2006 18:00)
  10. ben de bilmiyorum,surati gotumuze bile benzeyemeyen insanlarin ortak ozelligi farkinda olmadan birbirlerini kollayip ezmeye calismalari protokollerine dayali veritabaninda tek jetonla ateri oynuyorum sanki...mozambik'te her yil 11 kisi ucaktan firlatilan yardim paketlerinin altinda kalarak hayatini kaybediyor.millet aç,belki de merak edilmemeyi haketti..belki de insanlar merak etmemeyi ve kendi kafdaları içinde kurmaca oyuncaklarıyla devingen kalmayı haketti..Diyorum ki kendime ne zaman ne yapacağımı kestiremiyorum. Bunu dediğim zamalarda tamda ne yapacağımı düşünüyorsam o şekilde davranıyorum. Ah diyorum şimdi de böyle yapılacak,hayır bu seferde tam tersi...sürekli bir yanılma durumunda olan kullanıcı..

ne diyorsun hemşerim sen diyenler için..
    (bkz: benim entryim istediğimi girerim)
    #418821 (msnden devam edelim, 12.07.2006 18:01 ~ 18:02)
  11. chat sitelerinin bogucu atmosferinden sıyrılmak adına hatunun msn adresini almaya yonelik sarf edilecek en akıllıca söz grubu.
    #418888 (MeLaNKoLiK, 12.07.2006 18:21)
  12. (bkz: sanal ilişkide 2 aşama)
    #418904 (cellchuck, 12.07.2006 18:24)
  13. uzun zamandır sözlükte görünmeyen yazar. özletti kendisini, artık özlem giderebiliriz.

hoş nikli yazar.
    #548742 (armyy, 17.08.2006 02:01)
  14. kendi geç kalmışlığımı farkederek ben de bir şeyler katmalıyım bu başlığa ve kesinlikle tam anlamıyla anlatamayacağımı bilerek yazmaya çabalamak.
    okuduklarımdan sonra hiçbir şey yazamamak korkuttu önce. yazamamaktan ziyade yeteri kadar anlatamamak, dillendirememek, yazıya dökememek. çünkü en zorudur siz de değeri olan bir beni birini kelimelere döküp, güvenerek anlatmak.

kısa belki.. belki de uzun.. bu değil aslolan, önemli sayılan. zaman, oluşan bir dostluğu, uyumu, anlaşmayı belirleyemez,sonsuz, kısıtlamasız sürece anlatabildiğim ve aynı şekilde dinlediğim bu varlık benim hayatımda yerini edindi bile. öyle ya da böyle değil. illa ki bir şeyler vermiş olmakla değil.. kendi olması, kendini saklamadan, eksiltmeden sunması her şeye fazlasıyla yetebilecek durumda. fikirlerine sonuna kadar güvenebildiğim arkadaş, sırdaş..

paylaşabilmektir işin özü. paylaşabildiğin ve "gerçekten" anlaşılıp, anlatabildiğin sürece bir şeyler sunabilir ve alabilirsin. -ki kelimeler ayrı olsa da anlamları aynı kapıya çıktığı sürece bu uyumun getirisi de en büyük hediyedir bana göre. bu nedenle ne bir zaman dilimi koydum araya, ne bir kaygı taşıdım içimde, ne de bir kuşku. dilerim ki buna ne gölge düşer, ne boşluk, ne de araya bir yol girer.. zaten var olan yolları hiçe sayabilmekse mühim olanı bunu çoktan başarabildiğimizi biliyorum ve bu yüzden de içim rahat..

kendi derdimi, acımı, en az kendi acım kadar kabullenip, sahiplendiğim güzide varlık 'ruhum' benim hayatımda olmaya devam et.. et ki, gelecek olanlara zırhımız olsun.
    #553729 (msnden devam edelim, 18.08.2006 15:41)
  15. mal desem değil..
    öküz hiç değil...
    bir msn sapığı..
    aslında bu arkadaşın yaşamla mücadelesi m.ö 200 yıllara dayanır bu arkadaş kendini müslümalık yoluna adamış peygamber'im ben diye dolaşan kişidir. Sonradan foyası ortaya çıkmıştır ki alamut kalesi'nin destanlarına imza atandır.
    ilk esrarı bu sarmıştır hemide üçlü...
    lakin esrarı nargile'ye koyanda budur...
    tombeki'yi icad eden v.s...
    yetenekleri saymak ile bitmez...
    bir gün iett kapısının arasına kafasını sıkıştırma başarısını göstermiştir.*
    zaman ilerledikçe yaş 1000lere geldikçe universiteli olmuştur kendileri ordu'yu yerle bir etmiş kızıldere'de şehit düşmüştür.
    en son uludagsozluk'te göründü fakat bir daha haber alınamamıştır.
    msnden devam edelim o bir sanal yansımadır msn adresi bile yoktur bir bakmışsınız XXX@xxxx.com'dur msn adresi gelmiş ve hadi msnden devam edelim demiştir.
    O bir sanal yansımadır
    o bir kırmızıdır.
    o bir eflatun kadar bilgedir.
    o bir iki üç.... hiç'tir.
    #668932 (LocK, 26.09.2006 20:37 ~ 25.04.2007 17:32)
  16. ya direk msn imi veresim geliyor adama yaa...

bu kadar çekici bi nick yok piyasada...

ilginç ya..
    #929041 (karamsar kelimeler, 30.11.2006 04:58)
  17. müthiş bir nicke sahip 1.nesil yazar.**
    ayrıca : (bkz: dervisin fikri neyse zikri de odur)*
    #1569196 (polimorf olmus sokak lambasi, 25.04.2007 17:21)
  18. sağlam olan bir kaynaktan aldığım bilgilere göre orta okul çağlarından çok çalışkanken lise yıllarında mala benzemiş daha sonra universiteden atılmış kişiliktir!... sonrasında o manita senin olsun bu manita benim olsun diyerek gurup olayına girmiş senin kıllı g.tüne ben bakarak seks yapamam diyerek diğer odaya kaçmış kişilik!...

eve kız arkadaşları ile gelen kardeşlerinden yanındaki kızları kafalayıp alkol aldırmış daha sonra fakirim ayaklarına yatarak borç paralarla kia seranto jip! almıştır hafif gerkezliği yüzünden bütün işlerden kovulmuş daha sonra kendini okumaya verip tıraştan universite olan okan universitesine gitmiş kişiliktir, orada da parası pulu ile artistlik yapmış alkollü kia seranto jip!i kullanırken yakanlanmış ve babası copu g.tüne sokmuştur sonra nerelerdeyim tanrım ben deyip lock'a sarılmış bana bu hafta sonu bira ısmarla ayaklarına yatmıştır, lock'da paranın olmadığı ve meteliğe kurşun bile atamadığı için satışa getirmiştir....

bir msnden devam halininde burada sonuna gelmişizdir.!...
    #1630812 (LocK, 11.05.2007 11:18 ~ 11:22)
  19. sene bu sene... karar vermiş yok şarkıcı olcam bilmem ne gitar tellerini tıngırdadıp alt katta bulunan şahsımı rahatsız etmiş bünyedir, yok ben şarkıcı olucam yeni yaşar ben olucam beni bırak gitme ne olur şarkıları söyliyeceğim demiş ve şevkini kırmamışımdır bu kişiliğin her türlü destek verilmiş ver şu gitarı biraz da ben çalayım dediğinde dudak bükerek yok vemem! demiştir... bende sinir olup kendisi wc ye gittiğinde gitarın tellerini kopardım ama bu mal altı telli gitarın ikisinin koptuğunu anlamamış ve dört telli gitarla millete artistlik yapmıştır.

sonra çayırlarda çimenlerde dört telli gitarı ile çalıp etrafına hatun toplamaya çalışmış ancak bağcılar gibi bir yerde hep pala bıyıklı amcalar gelip yavrum dam üstünde uneleri çal demiş kemküm yapıncada dayak yiyerek mahallemize koşup adam toplamaya çalışmıtır bunun ne mal olduğunu bilenlerde dışlamıştır kendileri.

sonradan bağcılar'da tutunamayacağını anlayınca taaaaa ordulara gidip festivallerde yok flamengocularla falan gitar çalmaya çalışmış ve orada anlamış ve anlatmışlar ki gitar meğer altı telli olmalıymış!... gel zaman git zaman festivale katılan sanatçılara parayı vermeyip hep cukka yaptığından festivalide batırmış festival sahibi yüce kişilik bunu s.ktir etmiştir...

sonra yine yeniden bağcılar yolunu tutmuş ve bu yolda pala bıyıklı amcalarla kaşılaşınca kaçarak babasının yanına sığınmıştır. babasıda iş güç bilmem neler kemkümler bulmuş yine tutunamamış ve bulduğu tüm işlerden dışlanmıştır.

bünyesinin rengi bozuk olduğundan dolayıda kimseler pek sevemez kendilerini!...
    #1630975 (LocK, 11.05.2007 12:12)
  20. -slm
    +slm
    -nbr
    +ii u
    -ii
    +asl
    -müge 18 izmir u
    +ahmet 20 ankara
    -iş okul
    +okul u
    -okul
    +msn de devam edelim mi?
    #1631002 (ozcartman, 11.05.2007 12:22)
  21. sıkıntıdan ölmek üzere olan yazardır. msn den devam etmek ona yaramamıştır.
    #1677688 (lavinya_, 23.05.2007 17:38)
  22. şimdiye kadar uludağ sözlükte gördüğüm en iyi nicke sahip yazar.
    #1829626 (protohippi, 27.06.2007 15:05)
  23. ciddiyetten uzak,hayatı lay lay lom tadında yaşayan şahsiyet. sanal nuri alço olmak gelecek hayalleri arasında . **
    #1900066 (lavinya_, 10.07.2007 14:26 ~ 14:28)
  24. (bkz: burası kasıyor msn var mı)
    #1900145 (thisrock, 10.07.2007 14:36)
  25. süper bir nick. çok kıskandım.
    #2144709 (hopeless, 16.08.2007 18:45)
/ 2
Copyright © 2009 - uludağ sözlük

msnden devam edelim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. msnden devam edelim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu msnden devam edelim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about msnden devam edelim. Copyrights of the articles are belong to their authors.