msn nin yakinda iflas etmesi 

kapat
  1. msn'nin server kalitesi onca insanı kaldıramadığından dolayı geçmiş senelerde icq' nun başına gelen olayın msn messanger'in başına gelmesi durumudur. * * * *

edit: kardeşim çözüm bulunsun dedik de kötü mü ettik. hemen eksiyi bastınız. lan yarın birgün başına gelir de görürsün. sonra rapidomuydu atanmıydı neydi demişti dersin ama...
    #1697140 (rapidoya kafa atan ogrenci, 28.05.2007 17:47 ~ 29.05.2007 00:13)

© 2008 - uludağ sözlük

msn nin yakinda iflas etmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. msn nin yakinda iflas etmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu msn nin yakinda iflas etmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» suleyman akdi » roma hamami » fk vojvodina » sakal trasinda dilin yeri ve onemi » kultursuz dinazor » richie rich in dolar isaretli pijama giymesi » winds of plague » usuyen kutup ayisi » ahmet yildiz » cihangir » enderun sirin » zall ve moderatorlerin cep telefonu markalari » senkronkaymasi » rakiyla vaftiz edilen velet » banyo yaptiktan sonra coken rehavet » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aynadaki yuzunun karsiligi benim » onurkul » iu sozluk » karma » atvde aglamak » enternasyonalizm » cankiri » forseti » ifrit » ogrenci ogretmen diyaloglari » monday bloody monday » brokerx5 ya da mustang » call center » uludagsozluk de temali reklam » understanding