msn messenger da nick kismina aforizma yazan insan 

kapat
  1. (bkz: msn filozofu)
    #1496381 (aksak tirtil, 05.04.2007 23:34)
  2. sözlükten dolaylı olarak soğutan insandır. ilginç ama öyle. yani birileri msn'de destan gibi nick yazdı diye ben uludağ sözlük'ten soğuyorum. nedeni bu mu? yani hiç tanımadığım bir varlık birazcık içini dökmek istedi diye sözlükten soğumam mı gerek?

niye soğuyorum ki ben şimdi?
    #1496424 (nokia şarzı, 05.04.2007 23:44)
  3. sürekli düşünen, felsefeye ilgili, jean paul sartre ve friedrich wilhelm nietzsche okuyup aforizmalarını düşünen ve bunlardan çıkarım yapan insan.
    #1496445 (abberline, 05.04.2007 23:51)

© 2008 - uludağ sözlük

msn messenger da nick kismina aforizma yazan insan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. msn messenger da nick kismina aforizma yazan insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu msn messenger da nick kismina aforizma yazan insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sari sacli kara kasli kiz » yazarlarin zirvelere katilamama sebepleri » virgin radio » asagi yukari » basbakani seven cocuk » maymun charlie » lens cikarmak » rapin entrikasi patlak verdi gotunde » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » the dark night a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci