msn in insanlara verdigi cesaret 

kapat
  1. yüzyüze hatta telefonda bile söylemeye cesaret edemediğiniz tüm sözleri söyleyebilme cesaretidir.
    #1396507 (minti, 10.03.2007 16:45)
  2. eğer olumsuz tepki gelirse "kardeşim girmiş yazmış bik bik... " bahanesi uydurulabiliir.
    #2244768 (sasan, 01.09.2007 22:47)
  3. iki kere msn üstünden posta yedim. cesaret verdiğinin canlı örneği ben olmakla sabit, başlığın doğruluğu ispatlanmıştır !
    #3075935 (Endrin, 29.02.2008 19:04)
  4. klavye delikanlılığını doğuran cesaret biçimi. bu delikanlılar reelde tırsarak söyleyemeyecekleri şeyleri msn yoluyla söylemekten kaçınmazlar. ana-avrat küfür edenleri mevcuttur. ele geçenlerinin tırtıklı, kalın ve de kızgın kazığa oturtulmaları şiddetle tavsiye olunur.
    (bkz: klavye delikanlılığı)
    #3076029 (AnthRaX28, 29.02.2008 19:26)
  5. msn başında insanların bir cengavere dönüşmesiyle ancak yüz yüze iki laf edememesiyle açıklanır durumdur.
    #3131066 (BURAX, 13.03.2008 01:44)

© 2008 - uludağ sözlük

msn in insanlara verdigi cesaret başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. msn in insanlara verdigi cesaret ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu msn in insanlara verdigi cesaret nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dini ve dindarlari onemsemek » efecan tuncer » cocukken sahip olup buyuyunce yitirilenler » agzina girmek » karduyes » okul nasil gidiyor » patasana » hic oylama yapmayan ibne » uludag sozluk » in union we stand a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games