msn i dinliyorum gozlerim kapali 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. muse dinliyorum gozlerim kapali
  2. fakirleri dinliyorum gozlerim kapali
  3. sharapova yi dinliyorum gozlerim kapali
  4. istanbulu dinliyorum gozlerim kapali
  5. sozlugu dinliyorum gozlerim kapali
  6. istanbul u dinliyorum gozlerim kapali
  7. tayyip erdogan i dinliyorum gozlerim kapali
  8. ulusa seslenis dinliyorum gozlerim kapali
  9. sessizligi dinliyorum kulaklarim kapali
  10. istanbul u dinliyorum kulaklarim kapali

© 2008 - uludağ sözlük

msn i dinliyorum gozlerim kapali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. msn i dinliyorum gozlerim kapali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu msn i dinliyorum gozlerim kapali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» upside down house » diyaliz » facebook u olmayan uuserlar » damda gezer miyav miyav der » a kiss to remember » gece sesleri » yaran msn nickleri » tiberian sun uyumlulugu icin cozum onerileri » vanilya » davul » ptt » muzo » cicek » dilencilik sektorunde son gelismeler ve bir ytl » gokhan zan in sakatlanmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » whopper » sirince » oliver y benji » opsene lan » hande yener » tek odali hayat » ugur dundar » aynadaki yuzunun karsiligi benim » yolda kocasindan dayak yiyen kara figur » artik cok yiprandim diyen sevgili » sacriter » omer faruk eminagaoglu » amcasinin bakirligini 112 dolara satan emmi » 128 » jamall