msn deki haha smileyi 

kapat
  1. kocaman bir kafa çıkar. gözleri kısıktır. ileri geri sallaırken üstünde "ha ha ha ha" ibareleri çıkar. amerikan filmlerinde gördüğümüz yanıp sönen "Hotel" yazısı gibidir.

bir de "zuhaha" vardır. onda da yine smiley gülerken bu sefer gülmekten ağlamaktadır. üstünde sadece "ha ha" yazar. geriye kalanları gözyaşlarıdır.
    #1289104 (micro cuts, 11.02.2007 13:42)
  2. hissetiklerini kelimeler ile anlatamıyanların kullandığı smiley dır.*
    #1289155 (successor, 11.02.2007 13:56)
  3. kisinin kisayoluna hangi smileyi yerlestirdigine göre degisen ifadedir.
    #1289167 (süpürgesiz cadi, 11.02.2007 13:58)

© 2008 - uludağ sözlük

msn deki haha smileyi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. msn deki haha smileyi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu msn deki haha smileyi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» benim en iyi dostum sigaram » carnaby street » 1586 » muzigi ideolojiye alet etmek » antonio banderas a donusme yollari » isvicreli raket » murphy yasalari » onurkul » soguk savas » gay lussac a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games