msn de ust uste cikan oturum acti iletisi 

kapat
  1. hay ben bu oturumu açanı diye başlayan cümlenin sonunda kişnin silinip birdaha açta göreyim cümlesiyle biten hadise.
    oturum açan bu tip kişiler müzik dinlerken tam ortasında ding...ding...ding...ding... diye ses çıkaran iletinin müziği fiilen s.kmesi adamı çileden çıkartır.
    #4256855 (Bana Felsefe Yapma Ne Olur, 20.11.2008 19:21 ~ 19:22)
  2. msn'in meşgule alınmasıyla o s.kindirik ses sorunu giderilir..
    #4256864 (shavo, 20.11.2008 19:23)
  3. msn'i yalama olan kullanıcının iletisidir.
    #4256871 (firedod, 20.11.2008 19:25)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

msn de ust uste cikan oturum acti iletisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. msn de ust uste cikan oturum acti iletisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu msn de ust uste cikan oturum acti iletisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about msn de ust uste cikan oturum acti iletisi. Copyrights of the articles are belong to their authors.