msn de sozluk diliyle yazismak 

kapat
  1. msnde herhangi bir yazismada verilecek tepkinin icinde sozluk diline ait bir terimin bulunmasi durumudur.

ornegin;

x- hem ben sisman bir kizim zaten.
    y- bkz: (bkz: kime gore neye gore)

ya da

y- asik olmak istiyorum.
    x- bkz: (bkz: kader kismet hayirlisi)

gibi.
    #775150 (comediedecaractere, 26.10.2006 02:04)
  2. sözlük yazarlığına alışık olup, uzun süre msn kullanılmadıysa,
    istem dışı olarak gerçekleşen yazışma şekli.
    (bkz: guc istenci)
    #1580230 (ArsMagna, 28.04.2007 04:03 ~ 04:09)
  3. bazı durumlarda şekil olsun diye yapılan davranıştır.
    #1580305 (zlatan1937, 28.04.2007 06:28)

© 2008 - uludağ sözlük

msn de sozluk diliyle yazismak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. msn de sozluk diliyle yazismak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu msn de sozluk diliyle yazismak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» what you got » dinin cikar iliskisine dayanmasi » lale sivgin » bekletildiginde surekli cagri birakan kisi » aninda eksi oylanan entry » gore gori chapa tipa rota hey » 4 milyar 382 milyon ytl » kirmizi hat » ronaldo luis nazario da lima » kanye a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci