msn de sevdiginle konusamamak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sevdiginle yolculuk yapmak
  2. sevdiginle olme hevesi
  3. konusamamak
  4. aglarken konusamamak
  5. msn de sevdicekle konusamamak
  6. saldirmadan konusamamak
  7. toplum icinde konusamamak
  8. turkce anlamak ama konusamamak
  9. gitar calarken konusamamak
  10. asik olunan kisiyle konusamamak

© 2008 - uludağ sözlük

msn de sevdiginle konusamamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. msn de sevdiginle konusamamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu msn de sevdiginle konusamamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cep telefonunu duvara firlatmak » fenerbahce taraftari » aglamaktan yaslanmak » okul zilinin imperial march ile calmasi » binbasi ersever in itiraflari » sirince » asr i saadet jargonu » devrimci turkiye » sinop » elveda rumeli » haydan gelen huya gider » zamanda kirilmalar yasayan bir ruhun sabiti » megadeth dinlerken ders calismak » baba ogul diyaloglari » oldum de uyandim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » msn de aglamak » no woman no cry » geceyi bir sozluk yazarinin koynunda gecirmek » fucking fag » tum acilarin sorumlusunun tanri olmasi » johnny b goode » ricardo izecson dos santos leite kaka » kadinlar kendilerini gulduren erkeklerden hoslanir » isketch te ciziyoruz soyluyoruz zirvesi » gokhan zan in sakatlanmasi » bizim tikky bizden kacar onunu orter ardini acar » abd » ugur isilak » hersey ona donecek birgun » 60 genclik