msn de pencereyi kapatma aninda gelen mesaj 

kapat

1. ömür çalan mesajdır.. özellikle benim gibi pencere minimalizasyon misyonu artık tik boyutuna ulaşmış birinin sıkça başına gelebilir. özetle msn'de konuştuğunuz kişinin belli bir süre cevap vermemesi neticesinde o pencereyi kapama isteğinize yenik düşmeniz, tam da pencerenin sağ üstündeki çarpıya basmanız anında beklenen mesajın gelmesi durumudur. eğer ki yaptığınız konuşmalar bilgisayarınızda kaydoluyorsa sorun yok bir dakikada gider bakarsınız.. ama aksi bir durumda, hele ki konuştuğunuz kişi veya konu sizini çin önem arz ediyorsa, saçma sapan bir diyaloğa girmeniz kaçınılmazdır..
    -son yazdığını bir daha yazsana ya.
    -niye ki?
    -ya pencereyi kapattım da ben gelirken mesaj..
    -niye kapatıyorsun penceremi be?
    -ya işte gelince zaten bir daha yanar turuncu turuncu boş boş durmasın pencere diye şey ettim..
    -e ileti geçmişinden bak..
    ...
    gibi.. karşınızdaki de yukarıda resmettiğim gibi biraz kılca biriyse süründürür sizi.. ahiret soruları sorucağına 10 defa tekrar etmiştin dediğini be allahsız.. hele bir de ayıptır söylemesi inceden yavşadığınız kızla olan konuşmanızda meydana gelirse o ilişkiyi daha başlamadan bitirebilecek olaydır diyerekten bağlıyorum yazımı..
    esen kalın..
    #2869959 (rapper ninja, 20.01.2008 21:51 ~ 21:58)
  2. bu durumda genelde şu konuşma geçer;

-en son yazdığını bi daha yazsana
    -neden ki?
    -ya görmek istiyorum
    -azcık yukarı bakarsan görürsün
    -azcık yukarda yokkk
    -sen benimle konuşurken pencereyi mi kapıyorsun? meşgulsen rahatsız etmiim ben
    -ya söyleyiverseydin daha kolay olmazmıydı :S
    #2870003 (malcolm, 20.01.2008 21:59)
  3. hede hödö ile bir konuşma başlatamadık. yeniden deneyebilirsiniz.

şeklinde ortaya çıkan mesaj.
    #2870015 (yoga yapan mistiq kedi, 20.01.2008 22:01)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

msn de pencereyi kapatma aninda gelen mesaj başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. msn de pencereyi kapatma aninda gelen mesaj ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu msn de pencereyi kapatma aninda gelen mesaj nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about msn de pencereyi kapatma aninda gelen mesaj. Copyrights of the articles are belong to their authors.