msn de her seye siritan mesgul insan 

kapat
  1. - abi nasılsın?
    - ii :D
    - sana anlattım mı ben noldu bugun?
    - :D
    - abi iyi misin?
    - :d
    - sonra konusalım meşgulsün galiba
    - :D <--------

ok işareti ile gösterilen, meşgul olduğu halde bunu dürüstçe söyleme medeni cesaretine sahip olmayan ib.ne,şerefsiz, namussuz, ırz düş... pardon lan. sinirlendim bi an. heh. ne diyoduk, bu tarz insanlar toplum tarafından dışlanmalı, hor görülmeli. barındırmamalıyız bu tarz insanları toplumumuzda. iğrenç, şerefsiz, namuss...lan?!
    #3688850 (christian troy, 19.07.2008 21:37)
  2. meşgulse ve karşısındaki kişiye "rahat bırak beni işim var gerizekalı" diyemiyorsa yapacağı tek eylemdir.
    #3688858 (mersa, 19.07.2008 21:38)
  3. "bak görüyorsun zorla sırıtıyorum sınırları zorlama" imasını yapan insandır.
    #3688897 (bedevix, 19.07.2008 21:46)
  4. o kadar meşgulse direk msn'i kapatması gereken insandır. çok mu zor işin bitince tekrar açmak arkadaşım?
    #3688900 (temporarypeace, 19.07.2008 21:46)

© 2008 - uludağ sözlük

msn de her seye siritan mesgul insan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. msn de her seye siritan mesgul insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu msn de her seye siritan mesgul insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» insani insanligindan utandiran anlar » cekirdek citlerken kendini durduramamak » agladigin geceler » egirdir dag komando okulu » gokgol magarasi » kecioren de icki satan bufeciye dayak atilmasi » the one i love » eksileri bagrina basmak » uyku » basligima sahip olabilirsin ama ruhuma asla a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games