msn de girilen cok garip diyaloglar 

kapat

1. sadece garip degil, cok garip diyaloglardir. bu diyaloglar uludag sozluk msn zirveleri di$indan secilmelidir, keza sozlukteki herkes garip oldugundan dolayi sozlugun msn diyalogunu sozluge satmak da nedir for the sake of god?

talihsiz diyalog aynen $oyle geli$ti:

--spoiler--
    offf offf - osman_gfb@hotmail.com:
    slm

nbr?

vanti:
    iyi

vanti:
    osman da hangi osman?

isim neydi senin?

vanti:
    deniz?

kizmi?*

vanti:
    yok ben erkek olanini $ey ediyorum.

iyi o zaman byyy

vanti:
    goru$uruz osman. sfdasdfasdf

--spoiler--

$imdi tamam, ben bu tip diyaloglara cok fazla ali$ik olmadigimdan a$iri tepki veriyor olabilirim, keza an itibariyle devrelerim yanmi$ durumda. nassi laaan $eklinde du$unceler geciyor kafamdan. bir anda, az once msn de konu$tugum ki$iyi bol kilolu cok terleyen abaza genc olarak hayal ettim ve cok korktum sozluk. gercekten, tuvalet iki adim otede olsa bile heyecan doruga ciksin diye ci$imi tutuyorum sozluk.

osman, psikolojimi bozdun ak$am ak$am osman. kizligimi aldin, gfb osman. ossmannnn.
    #3986479 (vanti lator, 20.09.2008 12:13 ~ 12:14)
  2. turkuaz:t, arkadaş:a (kamera açık, konuşulurken)
    t:bak işte bu kolyem.
    a:a-aa ne o öyle yusufçuk değil mi vay sapık vaaay...
    t:ne oldu yaa?
    a:yusufçukla ilgili bir kitap söyle.
    t:bilmem ne var?
    a:yusufçuk gece gelir, yani gece geleceğim demek istemiş, aynı kızın diğer kitabı neydi?
    t:yatmadan önce 100 fırça darbesi.
    a:eee ne demek istemiş işte, yatmadan önce 100 fırça hazırla gece geliyorum.
    t:???
    #4258800 (turkuaz, 21.11.2008 01:54)
  3. (bkz: gecenin koru msn zirvesi)*
    #4259169 (bir bardak demli cay, 21.11.2008 07:02)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

msn de girilen cok garip diyaloglar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. msn de girilen cok garip diyaloglar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu msn de girilen cok garip diyaloglar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about msn de girilen cok garip diyaloglar. Copyrights of the articles are belong to their authors.