msn de az kelimeyle konusmak 

kapat
  1. çok kelimeyi az harfle konuşmaktan iyidir.
    #785721 (wakabayashi genzo, 29.10.2006 01:38)
  2. tabu oyununun etkisinden kurtulamamış insan eylemi.
    #786970 (asiti kaçmış kola, 29.10.2006 13:07)
  3. - mrb abi.
    - mrb
    - nasılsın abi?
    - ii
    - hımmm..
    - u
    - ben de iyi be abi saol. dün buralardan yoktun.
    - eed
    - eee naptın?
    - hic
    - eee daha daha nasılsın abi?
    - ii
    - abi canımı sıkma!adam gibi konuş yav! uzun cümleler kur!
    - ok
    - bak hala yaaa!
    - ne?
    - cehennemin dibiiiii! sie!
    - ok.
    - ok?
    - bay
    - yuhhh!!!
    #786983 (aby, 29.10.2006 13:09)
  4. bir de bu iki üç kelime kısa kısa yazılıyorsa (bkz: slm,nbr,grşrz,vb.) tadindan yenmez
    #1595253 (the black pill, 01.05.2007 19:53)
  5. çok yoğunum da şu an senle fazla ilgilenemicem havası yaratılmaya çalışılmış konuşma biçimi.
    (bkz: yalan)
    #1595282 (banaesmeyianlat, 01.05.2007 20:01)
  6. ikonlarla derdini anlatabilme durumudur yalniz her seye bir ikon bulmak gerekir ki, bu azicik zordur.

sen sus ikonlarin konussun
    #1595314 (limon cicegi kolonyasi, 01.05.2007 20:08)

© 2008 - uludağ sözlük

msn de az kelimeyle konusmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. msn de az kelimeyle konusmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu msn de az kelimeyle konusmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eastern promises » lazim oldugunda asla bulunmayan seyler » where did you sleep last night » lavta » bir geyik malzemesi olarak serdar ortac » ne is yapiyorsun sorusuna verilecek cevaplar » turuncu sapkalilar » otoyolda cama carpip olen sinekler » oruc tutmayan dayaga surunuyor demektir » allahim sen sabir ver a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games