msn de askimli nicklerin artmasi 

kapat
  1. tatilin sonlarına doğru insanların sevgili bulmaya başlamasıyla msn de sevgili adları ve aşkım seni çoook seviyoooğğm lu nicklerin artmasıyla baş gösteren durum.
    insanların inat yapar gibi sevgilim var uleyyn millet çatlayın demelerinin bir başka yolu.
    #2300774 (hiccup, 11.09.2007 22:48)
  2. bununla birlikte, gerek msn avatarlarına olsun, gerek çeşitli arkadaşlık sitelerindeki profil lerine olsun, bu kişilerin "aşkım"larıyla samimi pozlar verdikleri resimler koydukları gözlemlenmiştir, test edilmiş ve onaylanmıştır.
    #2300799 (dedirten durum, 11.09.2007 22:51)
  3. askın artık ne kadar basit birşey olduğunu gösterir kendileri.
    #2300813 (makinist, 11.09.2007 22:54)
  4. saplığın insana ne kadar koyduğunu gösterir. yaşadıkları yalanda olsa beraber vakit geçiriyorlar en azından, ben yanlızım ulan dersiniz içinizden.

hatta genellikle;
    -oğlum onların yaşadıkları şey yalan. sadece birbirlerini kandırıyorlar, bak biz seviyoruz adam gibi.
    +ya oğlum seviyoruz da kız yanımızda değil, hatta kız burada bile değil.. al ulan senin dün gece şiir yazdığın kız şurda adamla yiyişiyor. ben de gidip 5 yıldır görmediğim birine şarkı yazıyorum. biz burada hödük gibi cefasını çekerken, millet atmış kolunu kıza sefasını sürüyor.
    -abi yanlış düşünüyorsun.
    +kalk bi git ya yanlış düşünüyormuşum. gel lan başka bi yere gidelim bari, zaten ben de kime söylüyorsam.. seninle kim çıkar ki zaten lan, tipe bak.
    -seninle çok çıkarlar çünkü..
    +konuşma lan, şerefsiz ya..
    -oğlum bişey söylicem, bizim durumumuz da biraz radiohead'e benzemiyor mu? hem creep falan, bizi çağrıştırıyo sanki..
    +bak hala ya..
    tarzı muhabbet eder bu kafadaki insanlar... ** *
    #2300946 (nickerim, 11.09.2007 23:11)
  5. sonbaharin habercisidir efendim.
    #2300973 (amaaslihepiyiydi, 11.09.2007 23:15)

© 2008 - uludağ sözlük

msn de askimli nicklerin artmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. msn de askimli nicklerin artmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu msn de askimli nicklerin artmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» soz bitti » sevgiliden uzakta kalmak » ankaragucume gidiyor boyle yasamak » aile bireylerinden gelen komik sms ler » stellarium » how i met your mother » bir okulda yasanabilecek en dumur olay » su cilgin tikiler » 1551 » ilhan eraslan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games