msn calmak 

kapat
  1. yapmış olduğumuz programlarla başkasının msn adresini yada hotmail adresini alan ve kendine hacker adını veren kavmin müdavimlerindendir.
    genel olarak ilkokul çocuklarıdır bunlar.
    #2302133 (emrefc, 12.09.2007 03:03)
  2. bizzat varmi bu seviyede enayi diye yola cikip fake bir hotmail login sayfasi hazirlayip, spam ile "servis degisikligi nedeniyle lutfen bilgilerinizi guncelleyiniz" temali fake adresli maili gondererekten yaptigim testler uzerine tanim yapacak olursak; sazanlar var oldukca forumlarda surekli basliklari acilacak konudur.

sifresini ogrendigim bir kac duzine sazan'in nickine ve iletisine de, "ben minik beyaz ponpon kuyruklu bi tavsanim, havucla masturbasyon yaparim :p" yazip msn messenger'da login olmuslugum vardir.
    #2302184 (revolter00, 12.09.2007 03:29)
  3. (bkz: msn hacklemek)
    #2302210 (spaltula, 12.09.2007 03:42)
  4. cok buyuk is yapmis gibi ovunerek gezen tiplerin soz konusu eylemi gerceklestirdigi, buralar benden sorulur anlayisiyla percinlenmis yeni moda 0-6 yas zeka grubuna hitap edenlerin aktivitesi. hayir yani bunun etik bir yani zaten yok, uygunsuz kacmakta. bunun neresini anlatiyosun da 40 yillik internet uzmani kesiliyosun, azili kredi karti vurguncularina donusuyorsun? gecen eklemis dangalagin teki. birini hackledim de ordan aldim msn ini muhabbeti yapti. eheheh eklemeyi de unutmadi cumlenin basina sonuna. ovunuyor iste yaptigiyla, andaval.
    #2302534 (new folder, 12.09.2007 09:55)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

msn calmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. msn calmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu msn calmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about msn calmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» axe africa » yemekteyiz mert » slm lafina uyuz olmak » diego armando maradona » three to tango » alevi » cambaz ipte balik dipte olsa gerek » yazdigi her seye arti verilen yazar » google » caka satmak » hemencevir com » universitede uc alisverisi yapan ogrenciler » var misin yok musun adriana lima » aci soz » nigde » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » anlamamazliga yatmak » ekmek aslanin anusunde » dogu kulturu » adini unutmaya devam ediyorum » mirror » ebru gundes » dogudaki fakir ailelere bedava elektrik » birbirini yaglayan uludag sozluk irkcilari » boga burcu » ulan okuz anadolulu » ergen kizlarin guzin abla ya sordugu tarihi sorular » how 2 skate com » kelime oyuncusu » eksi sozluk » faiz yemek