msn botlari ile kufurlu konusmaya baslama esigi 

kapat
  1. merveyi tavla adlı botta bu eşik çok düşüktür. encarta da biraz daha yüksektir. en yükseği ise smarter child'dadır.
    #3635751 (fehimsiz ekmek, 08.07.2008 05:36)
  2. bir çağrışım olarak:

(bkz: msn'e girmeden önce bot giymek)
    #3635773 (never neverland, 08.07.2008 06:23)
  3. bende ilk mesajda devreye girdiğinden dolayı bulunmayan eşik bu. ama benim suçum değil bu valla. bize böyle öğretildi. insanların halini hatrını sorarken bile "naber" diyememek; "naber lan" diyerekten küfür eder gibi sormak. akabinde "iyi .mına koyim ya nolsun" cevaplarını almak. ne yapalım şimdi bilinçaltımda bunlar varken "nasılsın azizim" diye mi çıkayım adamın karşısına. olmaz öyle iki yüzlülük, ederim küfürümü ben bot mot dinlemem .mına koyayım.
    #3639811 (bana bebegim de, 09.07.2008 00:45)

© 2008 - uludağ sözlük

msn botlari ile kufurlu konusmaya baslama esigi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. msn botlari ile kufurlu konusmaya baslama esigi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu msn botlari ile kufurlu konusmaya baslama esigi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bob marley » tarihteki unutulmaz ayarlar » the cosby show » sigara icen kizi begenmeyen sut erkek » audi r8 » korcan karar » become a premium member now » zall bize de ayfon alsana » muharrem orucu » bir gulusun hayati anlamlastirmasi » a room with a view » turkiye cumhuriyeti nufus cuzdani » dayak yemeden once aglamak » bolu » yaran msn diyaloglari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » eskisehir » islam » cuma namazina gitmeyen musluman erkek » selcuk bal » insurgency » amsterdam » polemik yapilabilecek entryler » halayi biz cekeriz mala damat vurur » damda gezer miyav miyav der » porcelain » football tycoon » shattered » artvin kemalpasa festivali » boslugabagislanansozler » antu com