msn adresi bulma yollari 

kapat
  1. birçok sitede bulabileceğiniz msn adresi var. ama muhtemelen çok fazla eklendikleri için o adresler kullanılmıyordur artık.o adreslerini bırakıp yeni adresler açan arkadaşlar kesinlikle bizim şevkimizi kıramayacaksınız!!!..
    #230793 (leventy06, 11.05.2006 12:10)
  2. space sayfalarındada vardır bu adreslerden.
    #230818 (machados, 11.05.2006 12:18)
  3. memleketimde abazan bunyelerin yaptigi hareket.malesef bol bol var bu insanlardan.hakikaten de direncleri kaybolmuyor.erkek ismiyle yazilmis bir msn adresine sahip oldugum halde, gunde yuz tane ekleyen den bikmis bir insan olarak sevkinize kufur etmek istiyorum yuksek musadenizle.
    (bkz: yapma canim yapma arkadasim)
    #230833 (ugly, 11.05.2006 12:23)
  4. eğer yonja üyesiyseniz ve aradığınız kişi de yonja üyesiyse oradan bulabilirsiniz. çok güzel bir yoldur, çocukluk arkadaşlarınızı bulabilmeniz de mümkündür
    #233187 (doktor sağbırakmayan, 11.05.2006 23:32)
  5. (bkz: sözlükte ki kızlara msn var mı diye msj atmak) *
    #235162 (devrim, 12.05.2006 14:41)

© 2008 - uludağ sözlük

msn adresi bulma yollari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. msn adresi bulma yollari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu msn adresi bulma yollari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gece boyunca kosmak » hakeme top isareti yapmak » buz eritmek » crushing day » iki gozum » kenan imirzalioglu » iki delikanli arasindaki munasebet » amerikan emperyalizmi » cinsel munasebet » jaime murray a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games