msi megabook l710 

kapat
  1. yeni gözden inanılmaz güzellikteki tasarımıyla benim gibi bir insana laptopu sevdirdi ya helal olsun diyor ve özelliklerini aşağıya sıralıyorum:

Dimensions 395 (W) x 278 (D) x 26.5-34.9(H) mm
    Processor & Cache : AMD® Turion 64™(25W)
    Chipsets : ATI® RS482M + ATI® SB450 Chipset
    System Memory : DDR266/333/400 SO-DIMM x 2 slots, Max: 2GB (1G DDR SO-DIMM x 2)
    Display : 17" WXGA+ Glare/ Non-glare with Brightness controlled by K/B hot-keys
    Graphics & Video Module : ATI RS482M(Sharing system memory)
    Audio : Realtek ALC882 , SoundBlaster compatible
    HDD : Supports 2.5" 9.5mm IDE HDD up to 80GB
    Optical Drive : DVD-Dual Double Layer
    Communication Port : Built-in Gigabit Ethernet LAN and Modem Module, Built-in 802.11b/g WLAN card, Built-in Bluetooth
    Card Reader : 4-in-1 Card Reader, SD/MS/MMC/MS Pro
    I/O Port : -VGA Output (15-pin, D-Sub) X 1, -TV-Out x 1 (S-Video), -USB2.0 Port X 4, -LAN Port X 1, -IEEE 1394 Port X 1, -Mic-in Port x 1, -Line in Port x 1, -RJ11 Port x 1, -RJ45 Port x 1, -Headphone / SPDIF out x 1
    PC Cards Slot : PCMCIA 2.1 Compliant, Type II x 1, Express Card x 1
    AC Adaptor : 90W
    Battery Pack & Life : 6 cells(Li-ion) (4400mAh), 3 hours battery life
    Weight : 3.2 Kg with 6 cell Battery
    Operating System : Linux pardus 2.6.18.6-68
    #1081907 (drlinux, 30.12.2006 21:33)
  2. (bkz: duvara fırlatılası laptop)
    #1081913 (whynot, 30.12.2006 21:33)
  3. (bkz: bu laptop da çok olmaya başladı)
    #1081921 (thor voivoda, 30.12.2006 21:34)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

msi megabook l710 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. msi megabook l710 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu msi megabook l710 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about msi megabook l710. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sozluk yazarlari » toptanci » fatih terim vs jose mourinho » ankara anteras avm » karizmaniz var mi varsa kac santim » krizin konik gecmesi degil kronik gecmesi » bengidemem » statik smiley » 2010 istanbul avrupa kultur baskenti » spike fatality » akasya asliturkmen » migfer » carsaf carsaf » loco roco 2 » yalnizligin ozel tarihi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fatura » bereket tanrisi » windows live messenger » s k t r n g d n » kukuyla oynamak » derste yapmaya got isteyen cilginliklar » muslum baba bandanasi » tucimania » dusunen » bin adalar » karate ni sente nashi » yagmur damlalarinin camda biraktigi lekeler » hayatu s sahabe » bunu yazan tosun okuyana kosunu okuyunca kizan tip » office boy