msdn 

kapat
  1. microsoft'un yazılım geliştiricileri bir arama toplamak için açtığı mekan. son gelişmeler, programlar, dersler buradan takip edilir. yani microsoft developer network.

msdn.microsoft.com
    #310107 (vodafone, 04.06.2006 01:04)
  2. microsoftun özellikle geliştiriciler için tadından yenmeyen servisi. üye olunca bilimum ürünlerin betalarını gönderiyorlar.
    #1344393 (cnkt, 24.02.2007 23:10)
  3. yazılım geliştirenler için süfer bir döküman kaynağı. microsoft'un, karalanıp, eleştirilemeyecek tek hizmeti. dev bir döküman kütüphanesi.
    #2238821 (endirekt serbest vurus, 31.08.2007 23:39)

© 2008 - uludağ sözlük

msdn başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. msdn ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu msdn nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alanur ozalp » orhan pamuk » converse giyen erkek erken bosalir » kizlarin otobusteki cam kenari sevdasi » tayyip erdogan in abd ye kafa tutmasi » rusya borsasi » ask acisi » turk silahli kuvvetleri » sokullu » sokrates in olumu » ezergecerus » telhiye » ayni nickle baska sozlukte yazan yazarlar » luther » maskeli baloda kiyafet secimi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sergen yalcin » bir kendini begenmislik olarak din » zihniyetler bitmez evladim » diyarbakir » zwh » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » felsefeyi gereksiz bulmak » ptt » matrax » supermassive black hole » berber salonundaki yanci grup » ataturk olmasaydi adim abraham sweetvoice du » mustafa celaleddin pasa » sport boys » agri