msb tandogan kiz ogrenci yurdu 

kapat
  1. ankara'daki msb yurtlarından biri. $ımarık asker çocuklarının fink attığı, bir çok b.ktan $eyleri göre göre sonunda "bir ya$ıma daha girdim" fasilitesi ile de binlerce ya$ı bir anda atlatan yer. egoların sava$ mekanı,
    yazıp yazıp siliyorum bazı $eyleri ama,
    hakkaten son iki yılda o kadar rezillik gördüm ki, hani bahsettiğim idarenin sakatlığı değil kalanların bayağılığı,
    hani dersin ya "bu kadar basit olabilir mi bir insan?!" diye i$te onların yeri,
    kaldığım için utandığım yer bile olmu$tu bazen, "sizin yurttakiler için ... diyorlar hehe" lafını i$ittiğim de oldu.
    alkolikleri mi yok, hırsızları yok, metreslik yapanları mı...

allah idaredekilere sabır versin ne diyeyim. mükemmel değiller onlar da ama, yönettikleri öğrencilere göre mükemmelin ötesindeler bazen. hani ayrıldıktan sonra oradan, evet böyle dü$ünüyorum.

not: iyi kızlar da vardı burada, çok iyi arkada$larım da oldu, hani hakkaten değer verdiğim. özleyeceğim. ama geneli böyle, evet.
    #2366147 (sidikli, 23.09.2007 14:01)
  2. geçen yıl aylığı 270 ytl idi, sanırım bu yıl 330 olacaktı.

4 veya 6 ki$lik odalar, yemek dahil.

ha bence balıkesir'de okumak daha mantıklı, özel yurtta 250 ytl'ye 2 ki$lik odalar, internet bele$. odalarda tv ve buzdolabı var.

(bkz: aman tanrım ben ne yaptım)
    #2436477 (sidikli, 06.10.2007 21:15 ~ 21:20)
  3. şevki vanlı'nın ödül almasına sebep olan eseri. (binadan bahsediyorum)

bu binanın pencereleri metal. ilginçtir ısıyı s.ker diye sordumdu. "ehu hocam yawf niye bu binanın pencereleri niye böyle ısınması zor olur yurdun" falan dedimdi, meğer pimapen gibisinden yaptırmı$lar zamanında. ama mimarı dava açmı$ "ben bununla ödül aldım orjinalliğini bozuyolar" gibisinden.
    ama binanın hani aralık bi'yerler olur ya havalandırma demek istiyor olabilirim, o bölümlere açılan pencereler metal değil. heheh mimar yeterince inceleyememi$.

ha binanın özelliğini de söyleyeyim: tüm odaların pencereleri aynı tarafa -metro tarafına- açılıyor ama pencerelerin hiçbirisi birbirini görmüyor. iki yıllık maceram boyunca bunun içiyle dı$ının alakasını çözemedim ben, içindeyken mümkün değilmi$ gibi geliyor bu durum, yani tüm pencerelerin aynı yöne açılması. ama dı$ardan da "hadi canım bu pencereler birbirini görmüyor mu yani; yok daha neler!" diyorsunuz.
    bahçesi de ho$.

ama yine de vapurlar filan derken hayatın ne güzel olduğunu da gördüm bir anda yaa.
    #2506000 (sidikli, 22.10.2007 22:29)
  4. bu yurtta kalan bir arkadaşımdan duyduğum kadarıyla askeri her mekan gibi disiplin hat safhadaymış. yoklamalar her gece kogus kalk'la beraber yapılıyormuş.
    #2506048 (aman heri, 22.10.2007 22:36)
  5. babamın emekli olduğu yerdir. çalıştığı dönemler babamı ziyaret ettiğimde, yurdun kızlarının ayyy ne şeker şeyy dedikleri, topkek falan verdikleri bir sevimli erkek çocuğuydum. şimdi olacaktı ki.

zamansız emekli oldun be baba...
    #2506100 (mykalkan, 22.10.2007 22:43)
  6. buranın bi bekçisi vardır şişe dibi gözlük takar.peruk takıp girmeye çalışsan eyvallah çeker o derece.

ama içeri girince sülhan adında bi manyak çıkar karşınıza.

yurdun 1. katında pijamalı neym kızlar dolaşır.sülhan abla sayesinde bu kadarını görebildim, sağolsun sçtı ağzıma beni orda görünce..
    #2712121 (SAYKO5, 18.12.2007 17:05)
  7. planı ahanda $öyle imi$:
    http://www.archmuseum.org...6&fotoid=32&img=1
    #3165140 (sidikli, 19.03.2008 23:55)
  8. ha derseniz ki daha ayrıntılı görüyüm bunu:
    http://www.tsk-yurt-vakif...direct_detail.php?org=501
    #3165154 (sidikli, 19.03.2008 23:59)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

msb tandogan kiz ogrenci yurdu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. msb tandogan kiz ogrenci yurdu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu msb tandogan kiz ogrenci yurdu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about msb tandogan kiz ogrenci yurdu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» floccinaucinihilipilification » darwen » eurovision a azerbaycan in katilmasi » yavuzturk » zehirli mantarlar » pasdaran » hoslanilan kizin tesaduf sandigi kurgusal olaylar » stt » cek git bebegim » insan muhammed in de filmi yapilsin » sinegin iki on ayagini ovusturmasi » and all things will end » 325 nci donem yedek subay sinavi » terorizm » yerel secimlerde akp ye oy vermeyen bolucudur » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » opel astra cabrio » blues » eski sevgili ile eski sevgili kalmak » king » mirror » taksicilik » sadece turkiye de gorulen olaylar » tematik mode acikken acilmis basliklar » osmanli devletini elestirilmez gormek » cok egzotik hareketler bunlar » betmoun » we are motorhead » ermerkez » ayrilikci abhazya tavugu » zall a saygi duymak