msarpd 

kapat
  1. dorduncu nesil hosgelmis yazar.
    anlami ile ilgili tahminler gelecektir, ilki benden olsun: masa, sandalye, atki, raki, puro, davul. bildim?
    #1989483 (yasakani, 23.07.2007 00:34 ~ 00:35)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

msarpd başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. msarpd ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu msarpd nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about msarpd. Copyright of the articles are belong to their authors.

» son kullanma tarihi » bir boka benzemeyen minimal siir » askeri gazino » ask » jucy » cakma chp liler » youtube » into the wild » maskeli besler kibris » gecen haftanin en kotu entryleri » hava kuvvetleri proleter devrimci orgutu » unutulamayacak sairler » oneydilan » hoslanilan kizin tesaduf sandigi kurgusal olaylar » eski sevgili su an nerededir acaba sorunsali » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ankara 7 cadde cafe classic » iett nin yeni akbil kutulari » pinhani » fatih terim vs jose mourinho » sinem kobal » ederleziavela » fewzi1907 » adnan aybaba fan club » haber basliklarini entry giren yazar bozmasi » adana ya gelip sirdan yememek » kanks n aber ya » pastane kagitlarini tasarlayan grafiker » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » deniz unel » kasadayken market posetini bir turlu acamamak