ms visual studio 

kapat
  1. MS yani Microsoft visual studio. Yazilim olaylarini acayip kolay hale getirmis, kullandikca insani bill and melinda gates vakfinda burs alan ogrenci gibi hissettiren sistemli , duzenli yazilim gelistirme ortami yani (bkz: IDE). Helal olsun yapanlara. Allah daha iyilerini yapmayi nasip etsin.
    #3399470 (yayabil, 15.05.2008 10:31 ~ 10:32)
  2. (bkz: microsoft visual studio)
    #3719689 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 25.07.2008 18:04)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ms visual studio başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ms visual studio ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ms visual studio nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ms visual studio. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yikilsin camiler acilsin akm ler » basliklari alt alta okumak » hem musluman hem irkci olmak » mustafa m mustafa kemal im » vicissitudes » atma kalbim artik olumu ozledim » princess istanbul » babanin olmesi » sozlukte az takilarak entelektuel olmaya calismak » bos bkz la ayar vermeye calismak » fikralarla turkiye » ankara metrosu insaatinin 2004 te tamamen bitmesi » yapilmis en aptalca dalginlik » deli bozgun dolu dizgin » mersin forum alisveris merkezi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alucard » kendi kendine konusmak » uludag sozluk vize haftasi » no panic » mark levinson » nicklas bendtner » mario jardel » metriks » the disquieting muses » nikon d80 » darwen » cakir » takas » 2 uzatmaya gerek yok kisaca istanbul zirvesi » farid farjad