ms dewey 

kapat
  1. Microsoft'un Adobe Flash temelinde hazırladığı görüntülü arama motoru. janina gavankar tarafından canlandırılmış ms dewey için http://www.msdewey.com/
    hakkında kişisel bir yorum için http://sinister.azbuz.com...objectID=5000000000496627
    #1942240 (ELeCTrO, 15.07.2007 23:24)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ms dewey başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ms dewey ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ms dewey nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ms dewey. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bok cuvalim » erzurumspor » faiz yemek » sporx » pekos patos si » aile bireylerinden gelen komik sms ler » ser » okan bayulgen sade vatandas » norvec baligi » 14 aralik 1999 pendikspor fenerbahce maci » pogo » ben iyi bir iliski hak etmiyorum » geceyi bas basa gecirip sevismeyen erkekle kiz » actua soccer 3 » darkness nights » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » carsaf carsaf » football manager 2009 » tosun pasa » yasar ne yasar ne yasamaz » kanye west » zall » radyo sol » modlar tembel olunca ortaya cikan verimsiz sozluk » sabah yagmurlu havada ise gitmek » etrafa surekli mesgulum izlenimi veren insanlar » adami zorla seovi eden basliklar » saraydaki mucevher » muhtemel kitap isimleri » ayrilik » bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi