ms and mrs t 

kapat
  1. yine 1980ler ve yine mrs t. bu dizi vaktinde çok sevilmişti. 1980ler sen ne kadar güzeldin.
    #2645611 (ozgunhan, 30.11.2007 09:48)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ms and mrs t başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ms and mrs t ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ms and mrs t nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ms and mrs t. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bell cadisi » eric carmen » sort » huseyin uzmez i hala savunabilen islamcilar » feather weight » system shock » kilcal boru » hostempo » al yanakli balon » calisan elektronik esyayi su dolu kuvete sokmak » cisimlerin dayanimi » ataturk olmasaydi adim abraham sweetvoice du » alicengiz oyunu » sevgiliye eski sevgilinin ismiyle seslenmek » modayi takip etmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bulbulum altin kafeste » ederleziavela » futbol asla futbol degildir » yaftalamanin dayanilmaz agirligi » erkek korkulari » piknometre » ser » barren woman » ozel okul avantajlari » futbol fanatigi olmak » huseyin altuntas » alptekir pisisoy a sordunuz da mi » entry altina eksileyin seklinde not dusmek » kukuyla oynamak » can ciger kuzu sarmasi