mr ben 

1. yeni bir yazar. hoşgelmiş sefa getirmiş...
    (6.4.r.1.$.h, 25.10.2006 11:25)
  2. (bkz: kurt alfabesi/#2995355)

duygulara tercuman olmuştur. helal olsundur.
    (ee caylar kimden, 13.02.2008 00:09)
  3. Kürttür kendisi.
    (darkwell, 14.02.2008 12:50 ~ 12:51)
  4. (#3001732) iltifatınız için teşekkür ederim.
    (mr ben, 14.02.2008 18:55)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kuntayi kinteleyen adam » her ile bir universite yapmak » mass destruction » uludag ingilizce sozluk » karanligin lideri » sekr » boga burcu unluleri » balikesir » egypt central » keci boku » burnunu karistirirken olen adam » starship » saadetin istirap cekmek oldugunu ben kesfettim » i love you » cennet cehennem » desecration » sergen yalcin » bahcelievler lisesi » grace is gone » rehab » mahir cayan » besiktas cola turka » aina » diplomasi » kadinlar melektir kadinlar kutsaldir » tarihteki unutulmaz ayarlar » cikolata bagimliligi » avil » yaran ayarlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa