mr bean 

kapat
  1. rowan atkinson'un canlandirmis oldugu komik otesi karakter. ama karakterin bu kadar komik olmasinin tek sebebi senaryo ve karakter degil sadece rowan atkinson'un (bence) jim carrey'den daha komik olan mimikleri. sinema filmi de cekilmisti ama asil komik olanlari yirmiser dakikalik olan tv showlaridir. yerlerde surundugumu hatirliyorum gulmekten.
    ayrica alakasiz olsa da (bkz: a night at roxbury)
    #106266 (laz pacino, 08.03.2006 17:20 ~ 17:21)
  2. elleri bileklerinden sonradan eklenmiş olduğunu sandığım her yeri farklı hareket eden belalı adam. herkezle her konuda yarışır, zekasıyla her sorunu halleder. "teddy" adında yanından ayırmadığı ayıcığı vardır ve asma kilitli arabası...
    #1262994 (samaryum, 05.02.2007 21:51)
  3. özellikle mimikleri ve de kimi zaman tepki olarak çıkardığı homurtuları ile, çok feci güldüren, ona ek olarak rowan atkinson olmasa, pek bir numarası olmayacak olan, efsanevi komedi karakteri..
    #1623863 (faidelibilgi, 09.05.2007 10:35)
  4. komik eglenceli insan. Dizileri keske gosterilse bi yerlerde
    #1709082 (35 AML 35, 31.05.2007 19:03)
  5. iyi yürekli vatandaş, her işi ters gider bu adamcağızın.
    #1983902 (whynot, 22.07.2007 12:15)
  6. kesinlikle aptal değil otistik bir insanın maceralarını anlatan, yaran komedi efsanesi.
    #2313430 (hangar, 14.09.2007 03:17)
  7. allah'a yakın bana uzak olmasını dilediğim rowan atkinson karakteri. bulaştığı insana hayatı zindan eden kişi.
    #3724051 (kediye kafa atan mucahit fare, 26.07.2008 14:29)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

mr bean başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mr bean ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mr bean nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about mr bean. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ezan okunurken muzigi kapamayan insan » digitally imported internet radio » karadeniz caddesi » klavye » okan karacan » klavyenin gucu » yesil basli govel antilop » ben simdi n abicam » takim tutmayan erkek » ust kimlik » hot n cold » fm 2009 deki yetenekler » elegy » yanlis saksida buyuyen cicek » yasar ne yasar ne yasamaz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nikola tesla » pes 2009 » oped » ford fiesta » tesvik sukelasi » moderator sayisinin arttirilmasi » nasyonal sosyalizm » olmasaydi o adam anan olurdu madam » bir boka benzemeyen minimal siir » sick the red » alman » kukuyla oynamak » allegori » gecen gun yine sevisiyorum » yaran baslik yonlendirmeleri