mpalli olmak ayricaliktir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. x li olmak ayricaliktir
  2. karadenizli olmak ayricaliktir
  3. odtulu olmak bir ayricaliktir
  4. galatasarayli olmak bir ayricaliktir
  5. turuncu olmak ayricaliktir
  6. uuiibf mezunu olmak gercek bir ayricaliktir
  7. 93 e binmek ayricaliktir
  8. duvara iseyebilmek bir ayricaliktir
  9. serdar ortac olmamak ayricaliktir
  10. facebook uyesi olmamak bir ayricaliktir

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

mpalli olmak ayricaliktir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mpalli olmak ayricaliktir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mpalli olmak ayricaliktir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about mpalli olmak ayricaliktir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» les » welcome to matrix » uyumamak icin bahaneler » zeitgeist addendum » yasak kadin » marmara universitesi guzel sanatlar fakultesi » dag ve cocuk » ankara da bir surrealist melih gokcek » philosofia » eski pusku » adalet ve kalkinma partisi » okan karacan » babami anarken » fidel castro » mersin buyuksehir belediyesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ben » google » how i met your mother » komunistim diyerek ortam yapan tikky genc » tez gel yarim » kunta kinte » oneydilan » magic mushroom » turk opusmesi » kulluk » yeterli para olmadigi halde taksiye binmek » celali » ask acisindan kurtulan erkegin yapacagi ilk sey » un chien andalou » yorum basliklarindaki kirilma noktalari