move closer 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. come on closer
  2. come closer
  3. closer
  4. closer to you
  5. one step closer
  6. the more you ignore me the closer i get
  7. objects in the mirror are closer than they appear
  8. keep your friends close but your enemies closer
  9. i like the way you move
  10. move over

© 2008 - uludağ sözlük

move closer başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. move closer ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu move closer nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sinead o connor » msnden birbirne muzik gonderen meyilli oglanlar » tuik ile halkin enflasyonu arasindaki fark » sozluk yazarlarinin akp li nickleri » lafini balla kestim » kirmizi isikta gecen araba » yalarim » adelia prado » kaldirim engineering » alisveris merkezi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games