motorola l9 

kapat
  1. motorola l7'den sonra çıkmış slvr serisinin son telefonu. yaklaşık 275 - 300 ytl arası bir fiyatla günümüzde alınabilicek mantıklı bir seçim olarak görünen telefondur efenim. başlıca özelliklerini sayarsak;

- 2mp flaşsız kamera
    - 2gb micro sd kart desteği (unoffical yazılım ile 4gb olabiliyor.)
    - süper ince tasarım
    - emssalleri olan 6300 vs. modellere göre kesinlikle üstün pil performansı
    - motorola malzeme kalitesi ve sağlamlık
    - java tabanlı işletim sistemi ile her türlü java uygulamasının (pixel vs özellikleri dikkata alınıarak tabi ki) çalıştıralabilmesi,
    - parlak ve gerçekten net görüntü sağlayan ekranı,
    - ışıklı ortamlarda keypad ışığını kesen sensor
    - crystaltalk denilen süper net ve gürültüsüz iletişime imkan tanıyan donanımı
    - usb'den şarj
    - rds destekli fm radyo

her güzelin kusuru olduğu gibi bunun da vardır efenim elbette;
    - menü kullanımı nokia baz alındığında karışık ve pek çok menü alakasız yerlerde
    - tuşlar alışana kadar bir miktar zorluyor
    - t9 yok, alışanlar için mesaj yazmak zulüm
    - tekrarlı alarm yok
    #3175590 (muhendis beg, 22.03.2008 12:35)
  2. ekranı çizilmeyen, fiyat performans oranı mükemmel telefon. kenarları siyah veya gümüş olmak üzere iki rengi var. biraz geniş, biraz da ağır ama benim için tercih sebebi, ele avuca geliyor.

http://www.modmymoto.com adresinden bu telefon için bir sürü firmware update, skin vs bulunabilir.
    http://www.getjar.com adresinden ise bir ton java oyunu uygulaması indirebilirsiniz..
    #3186009 (dawsonleery, 24.03.2008 22:11)
  3. içine cin girmiş telefondur efenim. dün gece yattım sabah kalktım saatini ileri alayım diye bir baktım kendi kendine ileri almış. halen korkarak yaklaşıyorum kendisine.
    #3210206 (muhendis beg, 30.03.2008 16:30)
  4. bir yıldan beri kullandığım telefondur.
    Bence:
    -güzel ve kullanışlı bir telefondur.
    -t9u yoktur fakat; mesaj yazarken bir hafıza sistemi kurulurdur. mesela önceden 'cnm' yazmıştınız başka bir mesajda 'c'ye bastınızda ayrı bir renkte 'cnm' kelimesi çıkar.
    -uçak modu çok işinize yarayabilir.

-ekranı kolay olmasa çizilir.
    -pekde dayanıklı sayılmaz (nokia'nın telefonlarına kıyasla).
    #4312749 (hedesini ariyan hodo, 03.12.2008 16:00 ~ 15.03.2009 12:53)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

motorola l9 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. motorola l9 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu motorola l9 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about motorola l9. Copyrights of the articles are belong to their authors.