motokros 

kapat
  1. Normal yolların dışında, engebeli, son derece iniş-çıkışların bulunduğu yörelerde, motosikletle yapılan yarışa verilen ad.. ilk defa 20. yüzyılın başlarında ingiltere'de başlayan yarışlar, günümüzde Avrupa 'da çok yaygın bir haldedir. Motokros yarışları 40 dakika veya daha kısa süreli olmak üzere iki devrede yapılır. Motokros yarışları milletlerarası Motosiklet Federasyonunun (FIM) denetim ve gözetiminde yapılmaktadır
    #2357335 (justinank, 21.09.2007 23:20)
  2. ülkemizde zengin sporuna dönüşen, zengin çocukların eğlencesi haline gelen spordur. medyada yer verilmediğinden sponsor bulmak imkansızdır. kendi imkanlarınızla bir şeyler yapmaya çalıştığınızda ocağınıza incir ağacı dikebilir.
    free style ne kadar keyif verici olsa da parkur yarışları çok daha heyecanlıdır.
    (bkz: travis pastrana)
    (bkz: ümit dirin)
    #3888563 (teachero, 29.08.2008 19:35)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

motokros başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. motokros ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu motokros nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about motokros. Copyrights of the articles are belong to their authors.