motherload 

kapat
  1. kazıcı bir aleti yönettiğimiz, yerin derinliklerine doğru dalarak değerli madenler ve kalıntılar çıkartığımız, elde ettiğimiz parayla aracı upgrade edip daha derinlere daldığımız, gözümüzün sürekli yakıt deposunda olduğu süper bir flash oyun.

http://www.miniclip.com/games/motherload/en/
    #3157441 (notrinova, 18.03.2008 11:56)
  2. adami ekran basina kilitleyen harika bir flash oyun. emerald falan cikinca ziplayiveriyorsunuz yerinizden.
    #3823402 (der meister, 15.08.2008 18:31)
  3. 5 kuruş etmez oyundur. miniclip'te oynamaya değer daha fazla oyun mevcuttur.
    #3979897 (wings for marie part 2, 18.09.2008 21:03)
  4. new star soccer gibi, "dandik ama müthiş" tanımlaması yapılabilecek miniclip süperliği. feci derecede bağımlılık yapmaktadır.

upgrade ettim makinamı, 15 litrelik benzin deposu taktırdım. $676 param var, cargo bay zımbırtısını genişletip daha fazla maden yüklenebileceğim. yihu!
    #4247532 (der meister, 18.11.2008 17:02)
  5. benzin bitince aracın patlaması gibi saçma bir unsuru olmasa müthiş zevkli olabilecek oyun. delmişim, inmişim 3000 ft kadar, ondan sonra benzin bitti diye patlıyor şerefsiz, gidiyor herşey. ulan benzin bitince niye patlıyor bu? ne bileyim para gitsin, borca girelim falan? illa her dalışta 2000$ para basıp tüp mü almamız lazım? her dalışımda en az 10000$ çekiyordum, fıstık gibi aracım gerecim vardı...

ah ulan ah. allah belanı versin motherload.
    #4255562 (der meister, 20.11.2008 14:06)
  6. 2 çeşit teleportasyon cihazının bulunduğu oyun. bunları parayla alıyorsunuz ve birer kullanımlık. ucuz olan sizi belli olmayan bir yere ışınlarken *, pahalı olan 100% şans oranıyla sizi güvenli bir şekilde warptan geçirerek 0 seviyesine bırakıyor. ilerleyen bölümlerde benzin olayından dolayı bunları almak şart oluyor.
    #4255581 (notrinova, 20.11.2008 14:11)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

motherload başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. motherload ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu motherload nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about motherload. Copyrights of the articles are belong to their authors.