mossad 

/ 3
kapat
  1. bu kadar ünlü olmasının tek sebebi psikolojik olarak dünyada iyi reklam yapmasıdır. yoksa bilinenlerden pek farkı yoktur. suikastlarında genellikle zehirleme yöntemini kullanırlar. ilk seferde başarıya ulaşma oranları düşük olmakla birlikte, operasyonlarında en büyük yardımcıları ispiyonel, lojistik anlamında yahudilerdir.
    #2991455 (sex files, 12.02.2008 11:48 ~ 11:50)
  2. bu haberalma örgütü öyle bir örgüttür ki devletten bile üstündür, kimseye hesap vermek zorunda değildir. sanıldığının aksine kgb'nin 100.000 lerle ifade edilen adam sayısı mossad da aynı dönemde tüm çalışanlarıyla birlikte 3000 4000 civarıdır ki hakkaten bu örgütün iş bitiriciliğinin göstergesidir.örgütün bu kadar az sayısının olması tabiki dış ülkelerde bulunan yahudi iş adamlarının vs. örgüte sayan ismi adı altında katkıda bulunmasındandır.örgüt dış ülkeleri asla dost olarak görmez ve avrupada belli ülkelerde istasyonları vardır bu istasyonlarda örneğin londra'da onlarca apartman dairesi gizli kurulmuş paravan şirketlerle ajanlarına destek sağlar,mossad türkiye'ye de asla güvenmez ve filistin kurtuluş örgütü gibi bi hükümetin her zaman başa geçeceğine inanır.türkiye'ye gönderilecek katsalar israil'deki merkezden ülkeye geçiş yaparlar. keza bu yunanistanda da böyledir.
    Ayrıca örgütün tam adı: Ha Mossad,Le Modiyn ve le Tafkidim Mayuhadim'dir.
    (istihbarat ve Özel Operasyonlar Enstitüsü)
    #3073788 (caldornain, 29.02.2008 02:31 ~ 21.04.2008 17:34)
  3. dünyadaki yahudilerin çoğu zengindir. servisleri de bundan dolayı iyi nemalanır. iyi para demek iyi cihazlar kullanmak, iyi ar-ge iyi muhbirler, iyi ....* demektir.
    bu sebepten mossad başarılı bir gizli servistir.

olayın özü şudur: babam çok zengin benim. benim olacak fıstık! binecem üstüne, vuracam kırbacı vuracam kırbacı..
    #3073945 (batuhanyedek, 29.02.2008 03:56)
  4. çalışan sayısı 2000 kişiyi geçmez, bu sayıya sekreterler ve temizlikçiler dahildir... onlarda sorulursa savunma bakanlığında çalıştığını söylerler... işleri daha çok çeşitli ülkelerdeki gönüllü yardımcılar yapar...
    #3662414 (demolay, 14.07.2008 11:54)
/ 3
© 2008 - uludağ sözlük

mossad başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mossad ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mossad nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yamali ceket » retinoblastom » pkk » unluler oynamasa daha cok satacak urunler » vay benim hayallerim » sounds like a melody » kinix » bir pezevenkte olmasi gereken ozellikler » sadece uludag sozluk yazarlarinin mukemmel olmasi » arsenikli suyla taharetlenmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games