mosmor 

kapat
  1. pekiştirilmiş mor.
    #1386455 (muhayyil, 07.03.2007 23:05)
  2. kate moss'un gözüne atılan bir adet yumrukla ortaya çıkan mor ötesi renk.
    ayrıca mor ve ötesi'nden çok daha güzel bir renktir zira
    mor ve ötesi'ni şahsen renk olarak bile görmemekteyim.
    bunun yerine kızıl ötesi diye bir grup var az önce kurduğum onu dinleyin.
    en güzel parçaları 'zortt' 'tısss' ve 'gaaarkh'. *
    #1798463 (meister writer, 21.06.2007 01:50 ~ 01:51)
  3. (bkz: şimdi mosmor oldun mu)
    #2650170 (oyalanma, 01.12.2007 13:46)
  4. (bkz: pekiştirme sıfatı)
    #2650241 (unique270, 01.12.2007 14:15)
  5. (bkz: mor ve ötesi)
    #2996257 (FiDeLCaSTRo, 13.02.2008 04:22)

© 2008 - uludağ sözlük

mosmor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mosmor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mosmor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» viski cacik » lisede karnesi iddaa kuponu gibi olan ogrenci » airties modem » brother in law » cocukken yapilan salakliklar » uzay gemisi alirken dikkat edilecek mevzular » komik olmayan birisine komik olmadigini anlatmak » sozlukten ingilizce dersleri » piti » gaziantep » ozgurluk yolu » dunyanin en korkulan taraftari » ahmet yildiz olmedi sirin » aziz yildirim » elde sigara hahaa diye entry silen moderator » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sensodyne » useniyorum oyleyse yarin » tostlar iptal oldu 55 bin sosisli var » complicated » turk aile yapisi » fernando alonso » yolun ortasinda yuruyen bayanlar » kayseri » zts dubnica » ptt » orhan ayhan » facebook » giresun » rapid share » ibrahim tatlises