moryah 

kapat
  1. istanbuldakiler birlirler istanbul 3 milyon laleyle buluştu geçtğimiz aylarda.
    bir gün asitle (bkz: asiti kaçmış kola)taksime giderken yolda laleler bütünü gördük,
    bir lale var ki ne siyah ne mor bir türlü anlayamadık.bizde yeni bir renk oluşturuk moryah.

#227827 (morfin, 10.05.2006 15:37)
  2. ne mor ne de siyah demeye dilin varmadığı siyaha çalan morun aldığı isim (mor + siyah: moryah)
    #227915 (asiti kaçmış kola, 10.05.2006 16:03 ~ 16:04)

© 2008 - uludağ sözlük

moryah başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. moryah ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu moryah nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gunluk hayat » fenerbahcelilere anlayis gosterelim kampanyasi » lanetlemek » zall suna bir sey soyle bana ayar vermesin » interneti sahibine zindan eden modem » turkcell in odedigi reklam ucreti » en yakin arkadasinin sevgilisini hoplatmak » erkek ve kadinlar birer salaktir diyen uzayli » ibrahim kutluay » chewbacca nin aslinda che olmasi » butun bir neslin toptan ironiden anlamamasi » zallasana zallasana mendilini » pleasantville » merve yi tavla » the cosby show » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ugur dundar » jj » kedikemal » ivan kaliayev » birak daginik kalsin » turk aile yapisi » zall bize de ayfon alsana » play it again sam » sinek ilaci sikan aracin arkasindan kosan cocuklar » cherry garcia » farkina varamamak » berna ozturk » lanli lunlu baslik ekolu » ergen havuc ve maceralari » upside down house