mor yillar 

kapat

1. ziynet sali'nin seslendirdiği yunanca versiyonunun ismi san anemos olan güzel bir şarkıdır. allah için ziynet de güzel söylemiştir.

aha da sözleridir ;

Eksik zamanların
    Sesiz zamanlarım
    Dizilir önümde
    Suçluymuşum gibisensizliği sanki
    Sevmişim gibi

Beni yerden yere
    Beni yıldan yıla
    Vuran yalnızlığımı
    Gelip götür benden

Mor yıllar dolu dizgin geçer üzerimden
    Yüzümde çizik çizik sevda yazılır
    Seninki en derini süzülür gider
    Sol yanağımdan

Ah yıllanmış aşklar geçer gider gözümden
    Sonunda gitmek ya da kalmak yazılır
    Yanımda kalsan bozulur döner kader
    Son durağımdan
    #1649914 (montajelemani, 16.05.2007 14:37)
  2. (bkz: zor yıllar)
    #2802725 (seyo88, 07.01.2008 14:23)
  3. (bkz: bir gotiğin anıları)
    halk dilinde satanist olarak bilinen gotiklerin ilk gençlik yıllarında kostümlerinde ağırlıklı olarak kullandıkları renk mordur. 2-3 yıl mor ile gezen bir gotik artık olmuştur ve siyah kuşağa geçebilir. çocuk yıllar, mor yıllar ve kara yıllar olarak özetlenebilir.
    #2802815 (gecegen, 07.01.2008 14:51)
  4. ziynet sali'nin güzel yorumladığı güzel şarkı. kendisi de güzel bir kadın. keşke silikon olayına girmeseydi ama, yakışmaktan ziyade itici olmuş.
    #3494496 (yazarcizer, 04.06.2008 21:57)
  5. müziği çok güzel olan şarkı.
    #4253125 (whynot, 19.11.2008 20:51)
  6. (bkz: the color purple)
    #4382764 (ben hep 17 yasindayim, 19.12.2008 04:38)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

mor yillar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mor yillar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mor yillar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about mor yillar. Copyrights of the articles are belong to their authors.