mor daglar 

kapat
  1. Erkan Oğur'un bir şarkısı.

şehrin ortasında yalnızım kevok
    uzaklarda ağlayan benim kevok
    bastığım yerlerde efkarım ne çok
    derdime derman olun hey
    mor dağlar, mor dağlar
    yürek ağlar, mor dağlar hey..

yadey, yadey, yadey
    lele lele rebene....

hasretim düşümde salınsın kevok
    al beni götür inan çaresi yok
    derdime derman olun hey
    mor dağlar....

yürek ağlar....
    #1196038 (expert16, 23.01.2007 21:08)
  2. iki gündür playlistim de çalmaya devam ederken,kapatmaya kıyamadığım,o denli güzel ve bir o kadar da ağlatan bir erkan oğur şarkısı imiş bu.perdesiz gitarın ağladığı,mükemmel bir şarkı.
    #1291638 (zamazingo, 11.02.2007 22:56)
  3. güneş batarken gökyüzünün maviliğini bulaştırdığı dağlar
    #1291657 (jansery, 11.02.2007 22:59)
  4. serin bir eylül gecesinde aralik pencereden gelen yagmur sesiyle birlikte dinlenildiginde bambaska dünyalara götüren bir erkan ogur eseri.
    #1869957 (yogurette, 05.07.2007 23:57)

© 2008 - uludağ sözlük

mor daglar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mor daglar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mor daglar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bu ask beni yorar » adanali » uludag sozluk hakkinda ne dediler » sokullu » ezgi kod adli hatice inci » abd yi destekleyen yazarlar » ideal penis boyu » hayatin icinde hayat yasamak » apu nahasapeemapetilon » ingilizce bilmeyen bilgisayar hocasi modeli » kedikemal » imminent » orhan ayhan » zall suna bir sey soyle bana ayar vermesin » genc sabri saci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yolda kocasindan dayak yiyen kara figur » the cosby show » beyaz melek » metrobuslerdeki vip koltuklari » rui jordao » megadeth dinlerken ders calismak » ferhan sensoy » nilay dorsa » cebit bilisim eurasia 2008 » tarih bir kere yazildi tisortu » army of me » penisi fermuara kistirmak » the science of sleep » i belong to che » before the dawn