mor cati 

kapat
  1. muhtaç yada şiddet gören kadınlar için tahsis edilmiş bir tür kadın sığınma evi.
    #77153 (sıçtırtma lamasına, 20.02.2006 04:16)
  2. geçtiğimiz yıllarda dayak yiyen kadınların sığındığı ama yerini tespit eden dayakçı kocaların birleşerek bastığı ve içerde kim varsa * sopadan geçirdiği olaya ev sahipliği yapan kadın sığınma(!) evi.
    #175536 (spectracef, 17.04.2006 17:23)
  3. dayak magduru kadınların sıgındıgı yer ama kapasite yetmedigi için ve ulkemizde dayak yiyen siddet goren kadın sayısı cokca fazla oldugu icin yetersiz kalan dernek.
    #175604 (karpuzkabugu, 17.04.2006 17:52)
  4. ismiyle bile yaşadıkları zulmü dile getiren şiddet görmüş kadınların sığındığı dernek.
    #175611 (asiti kaçmış kola, 17.04.2006 17:54)
  5. insan yerine bile konmayıp eşinden şiddet görmüş, sokağa atılmış, eşinden ayrıldığı için ailesi kabul etmeyen ** , sığınacak yeri olmayan, sokaklarda kötü yola düşmemek için istediği sadece bir lokma ekmek ve başını sokabilecek bir "çatı" dır kadınlar için, "mor çatı".
    #3619746 (buyuyunce moderator olucam, 04.07.2008 18:02 ~ 18:04)
  6. elbette yetersiz kalan kadın sığınağı evi. varlığı bile bu ülke için ayıpken bir de hanzolar tarafından dalga geçilir.

telefon:
    (0 212) 292 52 31
    (0 212) 292 52 32
    #3619813 (meredith, 04.07.2008 18:14 ~ 18:15)
  7. gelsin baba !
    gelsin koca !
    gelsin devlet!
    gelsin job!
    inadına isyan !
    inadına isyan !
    inadına özgürlük !!!
    #3769363 (sensuality, 04.08.2008 16:17)

© 2008 - uludağ sözlük

mor cati başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mor cati ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mor cati nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bu ask beni yorar » auschwitz den sonra siir yazmak barbarliktir » vice » south park izleyende gizli veletlik vardir » aybars lebib » isinmak icin vodka icmek » dave matthews » ersin karabulut » fenerbahcelilere anlayis gosterelim kampanyasi » cocuklara ayrimcilik uygulanmasi » 2009 yerel secimlerinde akp nin yuzde 60 oy almasi » ada » seray sever » ahmet yildiz olmedi kadar kafaniza tas dussun » toprak mansion » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fifa 09 » sualtu housing » bana fenerbahce mi geri verin » allah abd yi krizle cezalandirdi » hapishane » kultursuz dinazor » artik cok yiprandim diyen sevgili » geri zekali fasist ben che yi seviyorum » gaziosmanpasa kultur merkezi » erzurum » yaran entryler » devletin apo ya teklif goturmesi » var misin yok musun mevlut un annesi » remake » reinkaos