mop 

kapat
  1. ing. paspas.
    (6.4.r.1.$.h, 04.11.2006 14:18)
  2. (bkz: master of puppets)
    (cruiser, 04.11.2006 14:37)
  3. ing. yüz buruşturmak.
    (notrinova, 08.05.2008 10:25)
  4. yerleri temizlemek için düşünülmüş bir tür süpürge.
    (filozofil, 08.05.2008 10:37)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» n3onblack com » gemile camping » ben sensiz yasayamam » bsg dedirten sagci zirvalari » kursun gecirmez corap » avini bekleyen moderator » golcuk bjk » doomsday » msn de cikma teklifi eden insan » server tanilli » pratik zeka » 12 mayis » youtube a hapishanede ziyarete gitmek » faca almak » national treasure 2 » stoner rock » istemek » kirklareli nin tarihi eserleri » ancak bir ogrenci evinde olabilecek seyler » kaymakli ekmek kadayifi » ulusalci medyanin cemaatci medya karsisinda cokusu » kurban bayraminda kronik kuzu yu kesmek » dr watson » asim can gunduz » meretec prosesi » karaburun un tarihi eserleri » kablosuz enerji nakli » baykan in tarihi eserleri » basliklari alt alta okumak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa