moonshield 

kapat
  1. in flames'in muhteşem ötesi , bunu yapan insan olamaz tadındaki parçasıdır . bunun yanında girişindeki akustikle atılmış melodiyle hipnoz yapıldığı da görülmüştür ayrıca .
    aha bu da sözleridir ;

tried of dull ages, i walk the same ground,
    collecting the tragedies still
    hollow ambitions in a hollow mind
    carried my cross to the hill
    and how i lust for the dance and the fire
    deep of the nectarine sunset to drink
    spill me the wind and its fire
    to steal of the colours - i´m the moonshield
    shattered hope became my guide
    and grief and pain my friends
    a brother pact in blood-ink penned
    declared my silent end
    naked and dying under worlds of silent stone
    reaching for the moonshield that once upon us shone
    #312609 (peter tırpan, 04.06.2006 12:34)
  2. in flames in bana metali sevdiren nefis parçasıdır. girişteki dört akustik gitarın mükemmel melodisinin üstüne söylenecek pek fazla bir şey yoktur. anders friden en sağlam vokallerinden birini yapmıştır ayrıca. sözler de mükemmeldir. ay kalkanı...
    #3445275 (eternal moonlight of autumn, 25.05.2008 14:17)
  3. in flames'in in flames olduğu zamanlardan mükemmel albüm the jester race'i açan muhteşem şarkı.ortamlarda c64 mersiyonu dolaşmaktadır, zamanında commodore 64'te vakit öldüren çocukluğa özlemi pekiştirir
    #3563344 (wegander, 20.06.2008 21:14)
  4. In Flames denen aşmış, yarmış, olayı bitirmiş grubun mükemmel şarkılarından sadece biri.. the jester race albümünün belki de en sağlam şeyi.. anders abiyi de tekrar tekrar tebrik etmek istiyorum böylesine kusursuz bi vokale imza attığı için.. 'ben metalden nefret ederim yaa!'' diyenlere zorla dinletilesi şarkı.. deneyin, bırakamayacaksınız..
    #4074575 (oopps I did it again, 11.10.2008 16:28)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

moonshield başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. moonshield ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu moonshield nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about moonshield. Copyrights of the articles are belong to their authors.